Sledeća Giulietta će izgledati ovako


Kompanija Alfa Romeo je usred kompletnog remonta svoje proizvodne linije i upravo je otkrila Stelvio krosover i lansirala Giulia limuzinu širom sveta.

Ono što nas čeka sledeće jeste zamena za model Giulietta, koja će najverovatnije izgledati veoma slično, ako ne i isto, kao automobil sa renderinga koji možete videti ovde.

Trenutna verzija Giulietta modela predstavljena je 2010. godine kao italijanska alternativa svim ljubiteljima Audi A3 i BMW automobila serije 1. Sada, više od šest godina kasnije, drugi najstariji model u postavci kompanije izgleda svežije nego njegova manja varijanta MiTo koja je ugledala svetlost dana dve godine ranije.

Ovo italijanski automobil čini savršenim kandidatom za zamenu, posebno ako se u vidu ima i vitalnost njegovog segmenta na tržištu, ali i činjenice da se prekida proizvodnja modela Fiat Bravo i Dodge Dart, tako da čitava Fiat Chrysler grupacija ne poseduje pravog konkurenta u klasi koja je namenjena budžetski orijentisanom modelu Tipo.

Sada kada je potpuno jasno u kolikoj je meri Alfa upotrebila temu dizajna modela Giulia na svom novom automobilu Stelvio, rendering umetnik Teo Čin je shvatio da će se isto dogoditi i sa serijom Giulietta. Za italijanskog proizvođača automobila se smatra da će u svojim sledećim kreacijama zameniti pogon sa prednje na zadnju vuču, što će ih svakako učiniti sportskim i intrigantnim alternativama automobilima iz serije 1 kompanije BMW.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group