Slavni luksuzni brend donosi novi paket koji će savršenstvo učiniti još boljim

Bentley je najavio Azure paket dostupan za celu paletu od pet modela, uključujući Bentaygu, Bentaygu EWB, Flying Spur, Continental GT Coupe i Continental GT Cabrio.

Prema britanskom proizvođaču luksuznih automobila, Azure paket dodaje posebno odabran izbor funkcija dizajniranih za „blagostanje za volanom“. U stvari, Bentley je sarađivao sa stručnjacima za dobrobit i neuronaučnicima kako bi kreirao specijalno dizajniran “stress-free” enterijer za Azure paket gde kupac može da „napuni svoje mentalne baterije“.

Novo-lansiran Bentayga EWB je prvi model koji je dobio Azure tretman. Dok je čitav fokus specijalnog paketa na tome da kabinu učini opuštajućim mestom za boravak, postoji nekoliko posebnih detalja koji se mogu naći i na eksterijeru.

Pored prilagođenih Azure oznaka na prednjim branicima, paket dodaje novi set točkova od 22 inča sa deset krakova, poklopac za punjenje „dragulj“ i donje rešetke branika od sjajnog hroma. Pored toga, Flying Spur Azure je opremljen i panoramskim krovom od stakla sa prednjim panelom koji se pomera, dok Continental GT Azure ima fiksni panoramski krov.

Kada je reč o enterijeru, postoji 15 specijalnih presvlaka koje možete izabrati i sve dolaze sa kontrastnim šavovima. Azure paket nudi ambleme na osvetljenim pragovima, komandnoj tabli i sedištima, dok su materijali na sedištima izrađeni po savetima neuronaučnika. Kupci mogu da biraju između 15 boja kože i mnogo furnira čiji kvalitet izaziva raspoloženje smirenosti. Bentley je takođe rekao da će svi Azure modeli imati specifikaciju Comfort Front Seat, koja ima sedišta podesiva u 22 smera sa grejanjem i ventilacijom.

Da bi vožnja bila što udobnija, Azure modeli su standardno opremljeni Bentley Dinamic Ride sistemom koji nudi glatku vožnju. Još jedan važan deo Azure paketa je dodatak Touring specifikacije koja uključuje čitav niz ADAS sistema koji vožnju čine bezbednijom i manje stresnom. Cene tek treba da budu objavljene.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group