Škoda dodaje sportske verzije svojoj Enyaq Sportline iV liniji

Više slika

Više slika

Sportline verzija automobila češkog proizvođača veoma je popularna kod kupaca i donosi određenu dinamičnost regularnim verzijama, bez povećavanja novčanih penala radi načinjenih poboljšanja u svojoj RS liniji visokih performansi...

Sada, Sportline linija započinje svoju karijeru u segmentu električnih vozila, takođe. Škoda je nedavno objavila svoju novu seriju Enyaq Sportline iV automobila, potpuno novu ediciju koja će stići sa svežim stilskim detaljima, većim točkovima, novom opremom namenjenom putničkoj kabini i sportskim stavom praćenim nemodifikovanim pogonskim sklopovima.

Stoga, bez nedozvoljenog prelaska na RS teritoriju, svi zainteresovani za Enyaq Sportline iV modele moći će da odaberu između tri različite postavke izuzimajući bazni Enyaq 50 iV model. The Sportline iV 60 dolazi sa jednim električnim motorom dobrim za 177 ks i pogonom na zadnjoj osovini, praćenim pakovanjem baterija od 62 kWh i prelaznim opsegom od 400 kilometara između dva punjenja.

Nakon ovog modela tu su 80 i 80x verzije. Ove varijante poseduju nešto veće baterijsko pakovanje od 82 kWh, ali ih pre svega od prethodnika razlikuju performanse, zajedno sa većim prelaznim opsezima od 520 i 500 kilometara. Sve ovo je omogućeno time što ove mašine dolaze sa 201 i 261 ks iz dva električna motora koji svu njihovu snagu šalju na sva četiri točka.

Što se tiče eksterijernih modifikacija, nova Enyaq Sportline iV izdanja stići će u ovlašćena predstavništva kasnije ove godine i posedovaće metalik crno okruženje sportske prednje maske, ful LED Matrix farove, Sportline oznake na prednjim branicima, kao i brojne crne detalje na ramovima prozora i krovnoj liniji, između ostalog.

Pozadi možemo očekivati zadnji branik sportskog stila, sa integrisanim crnim difuzorom. Stranice automobila su identične boje kao i ostatak karoserije, ali mogu dobiti kontraste u vidu opcionih aluminijumskih Betria točkova od 21 inča. U enterijeru putničke kabine, novi automobili dobili su nedavno kreirani Design Selections paket kao specijalnu opciju koja će pratiti njihovu liniju, a i u njegovom slučaju se kompanija Škoda opredelila za crnu kao dominantnu boju. Međutim, crni tonovi su ovde upareni sa kontrastnim sivim detaljima i finišima od veštačkih ugljeničnih vlakana, koje možemo videti na kontrolnoj tabli.

Najistaknutiji dodatak putničkoj kabini predstavljaće ekskluzivna crna sportska sedišta iz Sportline Design Selection paketa, sa mikrofiber postavama i sivim akcentnim detaljima. Iako ne poseduje bilo kakva poboljšanja po pitanju snage, Enyaq Sportline iV linija delovaće sportski tokom vožnje zbog svoje redizajnirane šasije koja je zadužena za približavanje uatomobila zemlji za 15/10 mm napred i pozadi.

N.Đ.

Izvor: autoevolution

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group