Simpatični mali Hyundai Casper od prvog dana probija sve rekorde

Prvog dana zvanične prodaje u Koreji, simpatični Hyundai Casper model dobio je gotovo 19.000 potvrđenih rezervacija...

Lokalna cena za novi Hyundai Casper iznosi 11.869 dolara, koliko je potrebno izdvojiti za ulaznu Smart varijantu. Cena od oko 13.612 dolara dolazi uz Modern varijantu srednjih specifikacija, dok je maksimalnih 16.010 dolara potrebno izdvojiti za vrhunski model iz ponude, nazvan Inspiration. Tačno 18.940 narudžbina odobreno je u roku od dvadeset i četiri časa nakon što je krosover zvanično lansiran na lokalnom tržištu, što je najveći broj rezervacija za jedno ne-električno izdanje kompanije Hyundai.

Maleni Hyundai Casper meri svega 3.595 mm dužine, 1.595 mm širine i 1.575 mm visine. Novi model nudi mesta za četvoro putnika i uključuje prednja sedišta koja mogu biti potpuno ispravljena. Zadnja sedišta takođe mogu biti potpuno ispravljena, što putničku kabinu ovih interesantnih modela može pretvoriti u spavaći prostor.

Među ključnim enterijernim karakteristikama, Carsper ubraja osmoinčni ekran informativno-zabavnog sistema sa navigacijom, blue link i glasovno prepoznavanje, kao i 4,2 inča veliki displej i šest zvučnika audio sistema u vrhunskoj ponudi. SUV takođe nudi i nekoliko različitih vozačkih modova, dok brojne bezbednosne karakteristike uključuju sedam vazdušnih jastuka, asistenciju pri izbegavanju čeonog sudara i održavanja trake, sa najboljom ponudom koja dodaje pametnu kontrolu krstarenja baziranu na navigaciji, asistenciju prilikom izbegavanja sudara i detekciju mrtvog ugla.

Dve linije motora su dostupne, sa prvom koja donosi jednolitarske trocilindraše unutrašnjeg sagorevanja sa 75 ks i drugom koja dolazi u vidu jednolitarske T-GDI turbo jedinice sa 99 ks. Oba motora su uparena sa četvorostepenim automatskim menjačima, koji pokreću prednje točkove u svim varijantama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group