Serija posvećena jubileju Jeep modela

Više slika

Više slika

Nova ograničena serija cele ponude vozila palete modela Jeep predstavljena je javnosti kao deo obeležavanja 75 godina od nastanka brenda.

Specijalne verzije uključuju ekskluzivno brendiranje, visoki nivo standardne opreme, specijalne detalje kao deo samog dizajna, jedinstvene nijanse zelene boje spoljašnjosti, kao i posebne oznake koje simbolišu proslavu 75 godina. U planu je proizvodnja samo 8000 primeraka u seriji namenjenih regionima Evrope, Bliskog istoka i Afrike. 

Renegade dolazi u posebnoj nijansi džungla zelene boje, a ponuđeni agregati za ovu seriju su 1.4l turbo MultiAir II od 170 konjskih snaga, kao i 2.0l MultiJet II od 140 konjskih snaga sa izborom od ponuđenih šestostepenog manuelnog ili automatskog devetobrzinskog menjača, sa opcijama Active Drive i ActiveDrive Low 4x4 sistemima.

Cherookee dolazi u izviđačko zelenoj nijansi, dok ga pokreću dizel motori od 2.2 litra sa 200 konjskih snaga uz ActiveDrive 4x4 sisteme. Kožna sedišta, dvotonska kabina, ekran osetljiv na dodir od 8.4 inča, panoramski krov, bi-xenon prednje osvetljenje i volan sa opcijom grejanja predstavljaju osnovnu ponudu za ovaj model.

Ikona Wrangler dobio je slične dodatke za obeležavanje 75 godina brenda. Osim specijalne zelene boje, Wrangler dobija širok spektar opreme, kao i motor od 2.8 litara u dizel varijanti sa 200 konjskih snaga, ili benzinski 3.6l od 284 konjske snage.

Na vrhu ponude je neprikosnoveni Grand Cherokee, koji u izboru dolazi sa motorom od 3.0l V6 MultiJet sa 250 konjskih snaga, uparen sa automatskim menjačem od 8 stepeni. Oprema je bogata i uključuje felne od 20 inča, navigacioni sistem, sisteme upozorenja u slučaju sudara, automatsko podešavanje oslanjanja QuadraLift.

Jeep ima tradiciju obeležavanja važnih godišnjica, tako da prilika nije propuštena ni u 2016.godini. Ograničena serija biće prepoznatljiva po unikatnoj zelenoj nijansi, kao i vrhunskom nivou ponuđene opreme koja čini ove automobile još izvrsnijim.

N.S.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group