Serija 7 bez kamuflaže

Serija 7 se neočekivano pojavila na internetu bez kamuflaže...

 

Model na slikama je 730d sa regularnim međuosovinskim odstojanjem, sa kodnim imenom G11, dok verzija sa dužim odstojanjem dolazi pod kodnim imenom G12. 

Sa fotografija je jasno da je BMW krenuo zanimljivim putem kada je dizajnirao novu seriju 7, sa oštrijim izgledom spoja i nekim detaljima sa studije BMW Vision Future Luxury, koju je prikazao u Pekingu ranije ove godine. 

Prednji deo je agresivniji od aktuelnog modela i dolazi sa novim BMWovim laserskim svetlima, tehnologijom koja je prvi put viđena na i8 modelu, ali će ovde verovatno biti opcija. 

Unutra, kontrolna tabla izgleda slično kao na aktuelnom modelu, a BMW je dodao veliki centralni ekran sa poznatim iDrive kontrolerom koji je pozicioniran pored menjača. BMW je takođe ubacio digitalni instrument klaster. 

Nova serija 7 bi trebala da izgubi preko 200kg i da se kreće na novoj BMWovoj platformi 35up sa pogonom na zadnje točkove. Pored standardne ponude motora, nova serija 7 bi trebala da dobije i 2.0 dizel i benzinske motore, kao i hibridnu varijantu. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group