Seat napokon predstavio Ateca model

Više slika

Više slika

Ateca je automobil koji je pokrenuo krosover fazu u Seatu, a sada se sprema da dobije svoje prvo osveženje, četiri godine nakon što je njegova proizvodnja započela.

Kompaktni krosover, koji je zasnovan na MKB platformi Volkswagen Grupe, usko je povezan sa Tiguanom, Skoda Karokom i Audijem Q3. Seat otkriva moderan dizajn automobila, sa tanjim zadnjim svetlima, dinamičkim indikatorima i revidiranim slovima „Ateca“ (s novim fontom) smeštenim ispod registarske pločice. Difuzor je takođe ažuriran i ima čistiji izgled, dok se na prednjoj strani nalaze  redizajnirani branici, masivna rešetka i moderna LED svetla.

Iznutra, Ateca donosi 10,25-inčni digitalni kokpit i nadograđeni sistem za zabavu, koji sadrži novi HMI interfejs sa ponovo postavljenim 8,25-inčnim ili 9,2-inčnim dodirnim ekranima. Volan umotan u kožu je nov, kao i ploče vrata sa novim materijalima i poprečnim šivenjem.

Kompaktni SUV sada takođe ima novi izbor presvlaka (Microsuede ili koža), matirani završni sloj za ventilacione otvore i sistem za zabavu i višebojno ambijentalno osvetljenja.

Osvežena linija pogonskih agregata uključuje tri TSI turbo-benzinske jedinice i dva TDI turbo-dizela. Benzinski agregat je 2.0 litarski TSI sa 190 KS (187 ks) opremljen isključivo DSG menjačem i 4Drive AWD sistemom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group