Seat Ibiza SC Trophy & Leon Supercopa

Seat je predstavio dve specijalne trkačke verzije svojih modela Leon i Ibiza na ovonedeljnom Wörthersee skupu u Austriji.

Prvi je Ibiza SC Trofej koja je sada zasnovan na osveženom modelu španskog firme i pokreće je 1.4-litarski TSI turbo benzinski motor koji razvija 180KS. Snaga se prenosi na prednje točkove preko sedmostepenog DSG menjača sa dvostrukim kvačilom.

Između ostalih izmena, Seat-ovo Motorsport odeljenje je dodalo zaštitne ploče ispod motora, moćnije kočnice, trkačko ogibljenje i 18-inčne aluminijumske felne koje su umotane gumama visokih performansi. U unutrašnjosti se može naći kavez, kadice i trkačka instrument tabla. 

Ibiza SC Trophy se može dobiti po ceni od 31,500€ i smatra idealnim automobilom za početnike kada su u pitanju auto trke.

Sledeći model koji Seat nudi jeste Leon Supercopa koji je usmeren ka profesionalnim trkačima. Ovaj sportski model sa pet vrata ispod haube ima 2.0-litarski turbo benziski motor koji razvija 300PS, a postiže maksimalnu brzinu od 250km/h. Motor je uparen sa šestostepenim automatskim  DSG menjačem sa dvostrukim kvačilom, koji snagu prenosi na prednje točkove uz minimalno proklizavanje zahvaljujući samoblokirajućem diferencijalu.

Leon Supercopa isporučuje se opremljen sa svim uobičajenim dodacima koju očekujete da ćete pronađete u trkačkom automobilu, kao što su sportska sedišta, kavez i prenosivi volana. 

Cena ovog modela u Evropi iznosi 63,000€.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group