Scania RV – stan na točkovima

Više slika

Više slika

Ako ste ljubitelj kampera, onda će vas ovo vozilo oduševiti...

Kamion Scania R480, predstavlja luksuzan aluminijumski dom sa točkovima koji poseduje više spavaćih soba, veliko kupatilo, pa čak i garažu sa radionicom. Ukratko, ovo vozilo sadrži sve što biste našli u enterijeru luksuznog stana ili kuće.

Kompanija VAEKS sa sedištem u Holandiji je mozak koji stoji iza ovog luksuznog remonta. Prednji deo RV-a dolazi sa spavaćim delom. Kako idete unazad ući ćete u dnevni boravak, koji je poprilično bogat i sadrži kauč, iskakajući 32-inčnim televizor (jedan od tri televizora u RV-u)kao i prostranu i jako opremljenu kuhinju. Kada govorimo o kuhinji, ona sadrži bukvalno sve. Kuhinja sadrži indukcijsku peć sa četiri gorionika, veliku rernu, sudoperu u punoj veličini i ogroman frižider sa zamrzivačem od 49 litara.

Odvojena spavaća soba za decu sa sopstvenom igračkom konzolom za televiziju i Playstation jedinicom znači da će roditelji zaista dobiti malo vremena za uživanje dok borave u ovom prelepom kamionu, dok će deca imati sjajnu zanimaciju.

Sledeći deo koji impresionira je kupatilo.Kupatilo je ukrašeno kamenom i uključuje veliku tuš kabinu sa standardnom VC šoljom. Vozilo je opremljeno sistemom rezervoara sa grejanom vodom koji obezbeđuje toplu vodu kako za tuševe, tako i za toplo grejanje na podu.

Scania nosi 198 galona (750 litara) slatke vode, rezervoar za tehničku vodu od 111 litara (420 litara), a rezervoar za otpadne vode je 53 litra (200 litara). Kao što je već spomenuto, zadnji deo RV-a zauzima garaža koja ima svoju radnu klupu, nekoliko ormara za alate i svoj mali frižider da ne biste morali napuštati posao kada ožednite.

Za sada nema reči o cenama, ali pretpostavljamo da ova kuća na točkovima neće biti jeftina.

Foto:Luxury Launches

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group