RR Wraith Luminary Edition sija kao najlepša zvezda

Više slika

Više slika

Sa toliko mnogo opcija između kojih je moguće izabrati, ne postoji nikakav razlog zašto bi dva Rolls-Royce modela trebalo da napuste britansku fabriku identičnih specifikacija...

Ovo, naravno, ne mora da bude slučaj ukoliko se radi od modelima koji predstavljaju deo specijalne serije, baš kao poslednja linija koja dolazi iz Rolls-Royce Bespoke divizije.

Nazvana Luminary Collection, ova serija automobila bazirana je na Wraith kupe modelima, ali dolazi sa tretmanom koji je razdvaja od ostalih.

Jedinice nove linije poseduju posebnu nijansu Sunburst Grey, unikatnu mat boju koja poseduje bakarni odsjaj. Modeli takođe poseduju i ručno oslikane bočne, ukrasne linije, kanale na haubi i spoljne ivice centralnih delova točkova, kako bi slagali sa enterijerom.

Enterijer ovog luksuznog modela poseduje kožu u dubokoj nijansi Saddlery Tan, uparenu tekstilnim tkaninama sa dodacima niti od nerđajućeg čelika i elegantnim drvenim finišima.

Drvo za sve modele Luminary Collection linije, snabdeveno je iz čeških šuma i dobilo je ugrađene 176 LED diode. Jednim pritiskom na dugme, paneli kontrolne table i zvezdano nebo počinju da osvetljavaju enterijer putničke kabine, koja izgleda kao nešto iz najlepšeg sna.

Zadnja sedišta mogu biti specifikovana antracitnom ili zelenom kožom, zajedno sa dvobojnim upravljačem, šavovima i različitim finišima u istim tonovima, kako bi se sve lepo povezalo u jednoj temi.

Bazirana na modelu Wraith, Luminary edicija napajana je V12 motorima, sa dve turbine i 6,6 litara zapremine, koji svojih 623 ks šalju na zadnju osovinu putem osmostepenog automatskog menjača. Ova cifra je sasvim dovoljna kako bi učinila ovaj luksuzni kupe najmoćnijim vozilom koje je Rolls-Royce ikada kreirao.

Svako ko poželi jedan primerak za sebe, moraće da požuri, jer će britanski proivođač ovu seriju ograničiti na 55 primeraka. Svako ko smatra kako ovako luksuzna vozila ne mogu biti brzo prodata, itekako se vara, jer uprkos ceni od gotovo 250.000 evra, u baznoj varijanti, ovi premijum modeli pronalaze svoje vlasnike gotovo po izlasku iz fabrike.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group