RR Phantom Limelight

Rolls Royce Bespoke odsek još jednom lestvicu luksuza podiže na novi, viši nivo…


Oni su upravo predstavili svoju novu, personalizovanu verziju Phantom modela, koja se zove Limelight Collection. Napravljena je kao ograničeno izdanje od samo 25 komada, a podseća nas više na luksuzni stan nego na unutrašnjost automobila. Baš iz tog razloga je nazvan i Phantom apartman, savršen pratilac tokom svih putovanja.

Bespoke Rolls Royce Phantom ima unikatne panele na zadnjim vratima, posebne za damu i gospodu, kao i posebnu konfiguraciju sedišta. Dame, na primer, mogu staviti do tri parfema u najviši levi džep svog panela, dok gospoda mogu svoje luksuzne satove nositi svuda sa sobom, na najbezbedniji mogući način.

Nova konfiguracija sedišta pažljivo je dizajnirana od strane tima stručnih inženjera, ergonoma i lekara, koji su radili zajedno na pronalaženju najudobnijeg položaja tokom vožnje. Tako je novi Rolls Royce dobio svoja nova sedišta u najboljem mogućem položaju, specijalno za Limelight kolekciju.

Naslon sedišta nagnut je pod uglom od tačno 27 stepeni, dok je glava naslonjena na udobno jastuče. U nižem delu, ovo specijalno sedište ima naslon za listove koji vam daje i do 68 procenata više podrške, dok postoji i naslon za stopala koji izlazi iz poda i podiže vaša stopala za 30 stepeni.

Rolls Royce Phantom Limelight biće dostupan u dve verzije enterijera: prva verzija ima tamnu temu sa Navy Blue i Seashell Contrast kožom, uz teget ton-na-ton šavovima, dok je druga verzija svetilja, sa Seashell i Navy Blue Contrasting kožom, uz Seashell ton-na-ton šavovima. Možda vam ove dve verzije zvuče slično, ali su zapravo suprotnosti.

Eksterijer je obojen u istoj temi kao enterijer, uz prefinjene Gala Blue elemente, sa ručno nanesenim linijama i motivom dijamanta. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group