Ronaldu devojka kupila novu G klasu

Auto kolekcija poznatog fudbalera postala je još bogatija...

Profesionalni fudbaler Kristijano Ronaldo ima veoma impresivnu kolekciju automobila, koja je proširena prošle nedelje dodavanjem Brabus G V12 900. Fudbaler Juventusa već poseduje mnoštvo super i luksuznih automobila, između ostalog, dva Bugattija, dva Lamborghini Aventadora , Rolls Roice Cullinan, Chevi Camaro SS, Ferrari F12 TDF i McLaren Senna.

Automobil koji je dobio je Mercedes-Benz G-klase  koji je ograničen na samo 10 primera širom sveta, a njegova cena iznosi 670.000 dolara. Na njegov 35. rođendan, poklonila mu ga je njegova devojka, španska manekenka Georgina Rodriguez.

Prelepa Gerogina je na Instagramu podelila kratak video snimak na kojem se vidi kako se Ronaldo raduje svom novom poklonu i ovaj video klip podeljen je više od 9.5 miliona puta. Portugalski napadač, koji je pod ugovorom sa Juventusom, zahvalio se svim prisutnima jer su pevali "Srećan rođendan",a zatim je seo u svoju novu metalnu bebicu da je testira.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group