Novi Bugatti Kristijana Ronalda

Više slika

Više slika

Kristijano Ronaldo je odlučio da se pošteno počasti za osvajanje kupa Euro 2016, pa je sebi kupio jednu munjevitu zver…

Iako čitav svet komentariše njegovu ulogu u samoj pobedi Portugala nad Francuskom u finalu Euro 2016 u produžecima, on baš i ne mari mnogo za njihove reči, jer oni pravi ljubitelji fudbala, dobro znaju koliko je truda, rada i veštine uložio u ovaj tim, tokom rundi kvalifikacija. Ipak, na kraju je on, kao kapiten reprezentacije Portugalije podigao trofej, a sve ostalo je manje važno. Osim prethodno pomenute zveri.

Kao najplaćeniji sportista, CR7 svakako ne oskudeva u novcu i kao što je i očekivano, ovaj trijum je proslavio u svom stilu. On je sebi kupio skupoceni automobil, koji mnogi od nas neće imati prilike ni da vide uživo, a kamoli provozaju koji krug. Kristijano je na svom Instagram nalogu pokazao svoj Bugatti Veyron, naglasivši da je “njegova zver konačno stigla”. Automobil mu je dostavljen u njegovu vilu u Madridu. Kao što već znate verovatno, to je jedan od najbržih legalnih automobila, koji maksimalno juri 400 na sat.

Ovaj sportista trenutno odmara na Ibici, a prethodno je uživao na svojoj jahti Ascari, mada verujemo da jedva čeka da se vrati kući i provoza svoj Bugatti. Njegov Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse košta oko dva miliona dolara. Vrlo rado bismo sada krenuli u šetnju Madridom, u iščekivanju da ga bar jednom vidimo kako prolazi pored nas i ubrzava od nule do stotke sa 2.6 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group