Ronaldo kupio najskuplji auto na svetu

Više slika

Više slika

Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, legenda Real Madrida, Mančester Junajtera i portugalske reprezentacije…

Rekorder po broju golova u Ligi šampiona, on je sila sa kojom se treba obračunati. Ipak, kada ne osvaja trofeje, uživa sa svojom devojkom ili održava svoju figuru u teretani, on verovatno ide prema jednom od te tri navedene “obaveze”.

Naravno, on ne ide od tačke A do tačke B kao običan smrtnik, već kao i ostali slavni fudbaleri, uživa u super luksuznim automobilima. On ne vozi BMW ili Audi, već najskuplji automobil ikada napravljen.

U pitanju je Bugatti La Voiture Noire, unikatni superautomobil koji ga je koštao 18 miliona dolara. Ovaj model je kreiran u čast 110.godišnjice brenda i zvanično je predstavljen na sajmu automobila u Ženevi ranije ove godine. Ipak, zbog njegove ekskluzivnosti i rariteta, Kristijano će moći da ga vozi tek od 2021.godine.

Što se specifikacija tiče, La Voiture Noire ima osmolitarski motor, sa oko 1.500 konjskih snaga, što u praksi znači da od nula do sto kilometara na čas ubrzava za 2.4 sekunde, a razvija maksimalnu brzinu od 420 kilometara na sat.

Sa srećom svakom policajcu koji pokuša da ga zaustavi zbog prebrze vožnje.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group