Pastelna Rolls Royce kolekcija koja će vas očarati

Više slika

Više slika

Inspirisani predivnim brdima, peskom i morem oko Pebble Beach plaže u Kaliforniji, Rolls Roice je nedavno predstavio živopisnu kolekciju 13 naručenih modela koji su debitovali na Monterey Car Weeku-u. Opuštana i šarmantna, nova kolekcija Rolls Royce Pebble Beach obuhvata duh Zapadne obale, sa četiri Cullinana, četiri Dawn, dva Ghost, dva Wraith i jednim Phantom modelom.

Iz zvaničnog saopštenja za štampu imali smo priliku da detaljnije pogledamo pastelno obojeni Black Badge Ghost, Black Badge Dawn i Black Badge Wraith modele.

Dawn Black Badge ima divnu Coral Solid boju, koja izgleda baš poput gume za žvakanje, ako nas pitate. Bilo je potrebno sedam slojeva boje da bi se dobila ova posebna nijansa i više od devet sati poliranja, dok je unutrašnjost automobila dobila vrhunsku dvobojnu presvlaku Artic White i Sunset.

Dalje, Ghost Black Badge koji možete videti u galeriji, prikazan je sa zapanjujućim svetlozelenim finišom, bojom koja predstavlja preporod flore na poluostrvu nakon višegodišnje suše i požara. Automobil je takođe dobio elegantnu unutrašnjost od crne kože sa kontrastnim akcentima Serenity Green na komandnoj tabli.

Na kraju, Wraith Black Badge ima cool eksterijer u tonovima Semaphore Yellow, upotpunjen enterijerom u tonovima Selby Grey i Lemon. Pored ovih lepotana u pastelnoj boji, kolekcija Pebble Beach poseduje Phantom sa Black Diamond i Gold eksterijerom i četiri privlačna Cullinan modela, koja su finiširana u Black Green, Burnout Grey, Iced Gunmetal i Galilea Blue.

Svi modeli će biti opremljeni posebnim plaketama na kojima piše „Pebble Beach 2019 - Special Commission“ i još nekoliko proizvoda koji se nalaze u enterijeru, kao zvezdano nebo i slični detalji.

Lux Life

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group