Rolls-Royce predstavlja Black Badge Cullinan Series II: Evoluirani alter ego

Više slika

Više slika

Rolls-Royce Motor Cars sa ponosom predstavlja novi Black Badge Cullinan Series II, evoluiranu verziju koja nudi intenzivniji doživljaj luksuza. Ovaj model je dizajniran za posebnu grupu klijenata sa specifičnim ukusom i prioritetima, nudeći jedinstvene detalje eksterijera i moderne materijale…

Novi model se ističe prepoznatljivim prednjim delom sa osvijetljenom Pantheon rešetkom, što je prvi put implementirano u Cullinan modelima. Svi elementi eksterijera, uključujući figuru Spirit of Ecstasy, završeni su u crnoj boji. Poseban akcenat je stavljen na donji usisnik vazduha sa proširenim ulazima koji signaliziraju dinamičniji karakter automobila. Klijenti sada mogu produžiti boje eksterijera na sve donje površine karoserije, stvarajući vizuelno niži i dinamičniji izgled automobila.

Po prvi put su dostupni točkovi od 23 inča za Black Badge model. Ovi točkovi imaju dizajn koji kombinuje sjajne crne i srebrne površine, stvarajući iluziju pet krakova, i omogućavaju jasan pogled na crne kočione čeljusti koje mogu biti završene i u drugim bojama kao što su Turchese, Mandarin ili Forge Yellow.

Unutrašnjost se odlikuje naprednim tehničkim materijalima, uključujući Technical Carbon finish, koji stvara trodimenzionalni efekat. Svaki komad Technical Carbon materijala je ručno poliran i prekriven sa šest slojeva laka kako bi se postigao savršen finiš. Nova Duality Twill sedišta uključuju do 2,2 miliona šavova i 17.2 kilometra konca, a inspirisana su bambusom iz Le Jardin des Méditerranées na francuskoj rivijeri.

Sedišta takođe mogu imati Placed Perforation šaru inspirisanu oblacima iznad Gudvuda, sa do 107.000 perforacija koje stvaraju apstraktni uzorak. Unutrašnji metalni elementi, kao što su okviri ventilacionih otvora, zatamnjeni su korišćenjem fizičkog taloženja pare, metode koja ne menja boju ili tarnira tokom vremena. Satni kabinet uključuje osvetljenu figuru Spirit of Ecstasy, izrađenu od nerđajućeg čelika, koja se nalazi pored novog iluminiranog fasadnog panela sa beskonačnim simbolom.

Black Badge Cullinan Series II zadržava impresivne performanse sa twin-turbo V12 motorom koji generiše 600 KS i 900 Nm obrtnog momenta. Menjač i osovine su kalibrisani za brže ubrzanje, dok 'Low' mod povećava brzinu promene brzina za 50% kada je gas pritisnut do 90%. Ovaj mod takođe aktivira poseban zvuk izduvnog sistema, signalizirajući da je svih 900 Nm obrtnog momenta dostupno od 1700 obrtaja u minuti.

Novi Black Badge Cullinan Series II predstavlja odvažan izraz luksuza i inovacija, prilagođen potrebama savremenih klijenata koji traže najviši nivo personalizacije i ekskluzivnosti. Rolls-Royce nastavlja da zadovoljava visoke standarde svojih klijenata sa ovim ekskluzivnim modelom, potvrđujući svoju posvećenost inovacijama i besprekornom zanatu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group