Rolls Royce lansira novi kabriolet

Više slika

Više slika

Dekadentni kabriolet ograničen je na samo 50 primeraka…

Iako se leto bliži kraju, još uvek imamo sasvim dovoljno vremena da se zabavimo na suncu. Koji je bolji način da to učinimo od vožnje u veličanstvenom kabrioletu koji nosi potpis jednog od najvećih imena u svetu luksuznih automobila – Rolls Royce?

Britanska marka upravo je lansirala svoj najnoviji luksuzni kabriolet, Dawn Silver Bullet, setom veličanstvenih fotografija. I dok su svi Rolls Royce modeli ekskluzvina vozila, kada se radi o ovom kabrioletu, to je posebno istinito. Pored toga, moramo naglasiti da će on biti proizveden u ograničenom izdanju od samo 50 komada.

Inicijalno najavljen ovog proleća, elegantni kabriolet baziran je na jednom od Rolls Royce najstarijih modela, dawn. Ipak, oni nisu samo stavili nove oznake na stari model, već su mu dali temeljni, retro inspirisani preobražaj. Njihov cilj je bio kreiranje vozila koje otelotvoruje stil i duh dvadesetih godina prošlog veka.

Na osnovu prvih slika automobila, deluje nam da je Rolls Royce upravo to i postigao. Novi model izgleda daleko uglađenije od svog starijeg brata, a finiširan je ultra-metalik Brewster Silver bojom. Najinteresantnija promena je svakako novi Aero Cowling. Standardni Dawn je četvorosed, ali Silver Bullet verzija ima dovoljno mesta za samo dve osobe. Unutar vozačke kabine, primetićete uobičajene Rolls Royce detalje, uključujući karbonsku i štepani transmisijski tunel.

Za sada, datum zvaničnog lansiranja ovog modela nije poznat, ali na osnovu slika, verujemo da to neće biti tako daleko. Takođe, nismo dobili informacije vezane za cenu, ali verujemo da će biti daleko viša od standardnih 356.000 dolara, koliko košta “fabrički” Dawn.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group