Rolls Royce flota

Rolls Royce je poslao rekordnu isporuku luksuznih limuzina u Makau...

 

Flota od 30 Phantoma je namenjena za hotel koji se uskoro otvara u kineskom gradu, a svaki je napravljen po spacijalnoj porudžbini.

Pripremila ih je divizija Bespoke, a u pitanju su Phantom modeli sa produženom osnovom koji su prvi put prikazani ove godine na sajmu u Ženevi. Kupac je Stephen Hung, vlasnik The 13 u Makauu, gradu koji je poznat kao Las Vegas istoka. 

Svaki od Phantoma je u specijalnoj nijansi koja je nazvana Stephen Red, sa zlatnim detaljima, točkovima od 21 inča koji su u istoj nijansi crvene, kao i sa specijalnih enterijerom. 

Kao da nisu dovoljno avangardni, dva od 30 automobila su dobila specijalnu zlatnu masku, Spirit of Ecstasy detalje na haubi, specijani enterijer, kao i oznake sa dijamantima. 

Flota specijalnih limuzina će biti dostupna gostima hotela koji se otvara početkom naredne godine, dok će ovaj specijalan par biti namenjen VIP gostima. Ovo je najveća isporuka koju je fabrika u Goodwoodu do sada isporučila.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group