Rimac C je DRIFT zver !!!

Rimac C_Two približava se proizvodnji i kompanija je objavila novi  video koji sugeriše da će model biti prava zver na trkačkoj stazi.

U klipu, koji neće dobiti nijednog Oskara za glumu, Rimac-ov tim govori o razvoju i upravljanju automobilom.

Tokom razgovora Mate Rimac kaže: „Nećemo nadoknađivati dinamiku vozila algoritmom vektora zakretnog momenta. Automobil mora da lebdi, klizi i vozi se stvarno dobro, pre nego što na njega stavimo vektor zakretnog momenta. "

Svi tada pogledaju u test vozača Miroslava Zrnčevića koji ima zadatak da pokaže kako se automobil dobro vozi bez elektronskih pomagala. Video se vraća na automobil koji pliva oko staze bez upotrebe pomoćnih programa za vozače i koji driftuje kao lud.

C_Two je potuno električni automobil i sadrži bateriju od 120 kWh koja pokreće četiri električna motora. Ovo daje modelu pogon na sve točkove kao i kombinovanu snagu od 1.888 KS i obrtni moment od 2.300 Nm. To bi trebalo omogućiti automobilu da ubrza 0-100 km / h za 1,85 sekundi i postigne maksimalnu brzinu od 418 km / h. Automobil takođe treba da ima domet 550 km sa jednim punjenjem.

S obzirom na  pandemiju korona virusa, Rimac je odložio lansiranje automobila za  2021. godinu, ali ime i dizajn konačnog modela biće predstavljeni kasnije ove godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group