Rezvani dodaje V6 motore svojim Tank modelima

Više slika

Više slika

Tenkovi su nekada bili namenjeni bojnim poljima, ali sada stižu i na ulice gradova širom sveta...

Model Tank, kompanije Rezvani, pokretan V8 motorom priprema se da predstavi manje moćan motor u svojoj postavci. Ova mašina iako slabija za nekoliko konja poseduje sve iste rigidne opcije koje su se i do sada nalazile u ovim modelima.

Ispod haube novog "Svakodnevnog Tenka", koji je, kako bismo vas podsetili baziran na Jeep Wrangler Unlimited modelu, nalaziće se V6 jedinica zapremine 3,6 litara, motor sličan onom iz Pentastar vozila FCA grupacije i isporučivaće točkovima 258 ks i 352 Nm obrtnog momenta, uz pomoć 4x4 sistema dostupnog na zahtev, dok će istovremeno vraćati oko 25 milja po galonu, odnosno 9.4l/100km.

"Sa dodavanjem ovog novog V6 motora, TANK je sada pretvoren u ultimativnu uličnu mašinu, ali i ekstremno terensko vozilo istovremeno, što je do sada i bio. Ova dva motora pružaju najbolje iz oba sveta, ali i opseg opcija dostupnih kupcima koji žele da kreiraju svoj terenac iz snova", izjavio je generalni direktor i vlasnik kompanije Feris Rezani.

Kada govorimo o opcijama, kupci mogu očekivati da Tank V6 uključuje FLIR sistem termalnog noćnog osmatranja, delove od kevlara, neprobojno staklo i gume koje su deo vojne industrije. Tu su još i paketi koji sadrže kožu, uključenu na sedištima i nebu u putničkoj kabini. Ove opcije dolaze u paru, kao Tow i Convinience paketi za različite komponente, od kontrolne table, preko tapacirunga i sedišta, do neba i sitnih akcenata, dok kao dodatak stiže i automatsko otvaranje i zatvaranje bočnih stopa i displeja informativno zabavnog sistema, između ostalog.

Sa cenom od 146.000 dolara, model Tank V6 jeftiniji je za 32.000 od identičnog serijala sa V8 motorm, koji sa druge strane, poseduje 500 ks u svojoj jedinici zapremine 6,4 litre. Oba modela, u sklopu veoma inovativnog sistema, mogu biti konfigurisana i zatim poručena preko interneta.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group