Restaurirani Porsche Targa iz 1967. godine

Više slika

Više slika

Malo je sportskih automobila koji ispunjavaju nasleđe Porsche-ovog 911 Targa  modela koji zadržava isti izgled otkako je prvi put izašao iz fabrike 1963. godine.

Danas je 911 momentalno prepoznatljiv kao deo automobilskog dizajna koji se  uvek odlikuje motorom smeštenom pozadi i koji dolazi sa snažnim ikoničnim oblinama i linijama. Kako bi odao počast svom nasleđu, Porsche je proveo više od 1.000 sati obnavljajući klasičnu 911 S Targu iz 1967. godine.

Porscheovi napor su bili maksimalni, što znači da ovaj Targa model izgleda baš kao pre 53 godine kada je prvi put napravljen. Završen u „Polo crvenoj boji“ , dolazi sa sa mat ffolijom na vrhu, 911 sportskim vintage komponentama, Fuchs hrom felnama, pozlaćenim  Porsche brendingom, okruglim  hromiranim svetlima, i naravno , potpuno restauriranim  Targa krovom.

Kao što Porsche kaže, „Targa nije ni kabriolet ni kupe , već nešto potpuno novo: ovo je prvi bezbednosni kabriolet na svetu sa fiksnom sigurnosnom pločom ili polugom.“

Nakon što je 40 godina sedeo u garaži pod pokrivačem, Porsche je obnovio ovaj 911 sa svim originalnim delovima. Kao rezultat toga, dvolitarski motor sa šest ležajeva je remontovan, kao i kompletna kožna unutrašnjost u kojoj ćete naći retro opremu poput originalnog radio sistema.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group