Renault Twingo Mauboussin

Renault će uskoro tržištu predstaviti specijano izdanje modela Twingo. Radi se o ograničenom izdanju koje je posebno osmišljeno da bi proslavili dan zaljubljenih, a u pitanju je Twingo Mauboussin. Dostupan u braon metalik boji sa nekoliko nalepnica koje ga čine elegantnim. Dolazi sa kožnim sedištima i sa 15-inčnim alu felnama. 

U enterijeru,  Mauboussin logo se nalazi na sedištima i na jastučićima. Da bi po priči Renaulta auto bio još ekskluzivniji, korisnici će dobiti Mauboussin privezak sat pod nazivom "1960, je t'aime". Očigledno je ovaj mališan namenjen damama.

Renault Twingo Mauboussin je opremljen 1.5 litarskim dCi eco2 turbo dizel motorom koji razvija 85 KS i sa 1.2-litarskim LEV 16V eco2 benzinskim motorom koji razvija 75 KS. Za sada će se prodavati samo u Fancuskoj, Italiji, Austriji i Maroku po početnoj ceni od € 15.800 (sa PDV-om) za turbo dizela i 13.500 evra (sa PDV-om) za benzinca.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group