Renault Trafic SpaceClass startuje evropsku kampanju

Više slika

Više slika

Francuska kompanija Renault krenula je da prihvata porudžbine za svoj novi Trafic SpaceClass kombi, sa početkom u Velikoj Britaniji, gotovo pola godine nakon svog debija na filmskom festivalu u Kanu…

Izgrađen je kao vrhunska verzija modela savršene siluete, koja omogućuje atraktivno uklapanje u okruženje. Ovaj kombi dolazi u tri različita paketa, Standard, Adventurer i Prestige, sa startnom cenom od 44.983 evra.

Sve tri varijante modela mogu biti poručene sa dugačkim ili kratkim bazama i izborom dva dizel motoora - dCi sa 125 ks i dCi koji proizvodi 145 ks, a obe linije dolaze uparene sa šestostepenim manualnim menjačima.

Izgrađen na korenima modela Traffic Passenger Sport, novi Renault Trafic SpaceClass može u svom putničkom prostoru smestiti do devet ljudi, štaviše, njegova sedišta mogu biti postavljena na šine u drugom i trećem redu, koji sada mogu biti aranžirani u više od 50 različitih konfiguracija, što predstavlja unikatnu karakteristiku u čitavom segmentu, kako tvrde iz kompanije Renault.

U zavisnosti od izbora paketa, vrhunske linije opsega kombi vozila dolaze sa karakteristikama koje uključuju zadnje staklo za privatnost, klimatsku kontrolu, klimatizaciju u zadnjem delu putničkog prostora, individualne LED lampe za čitanje, 220V utičnice i USB punjače.

Standardna oprema u ulaznom nivou opsega dolazi sa MediaNav Evolution informativno zabavnim sistemom i njegovim sedmoinčnim displejima osetljivim na dodir, navigacijom, potpuno kožnim upravljačem, kontrolom krstarenja, automatskim farovima i brisačima na prednjim maglenkama.

Najnoviji Adventurer model dodaje i par Captain stolica u zadnjem delu i poslednjoj klupi koja se može skupiti i stvoriti potpuno ravan krevet, dok Prestige paket dodaje Riviera kožne postave i fleksibilna sedišta, između ostalog.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group