Novi Renault Talisman Estate galerija

Više slika

Više slika

Poručivanje je otvoreno za određena tržišta u Evropi za novi Renaultov primerak Talisman Estate modela, a donosimo vam galeriju ovog modela...

 

Cena kreće od 29 100€ u Francuskoj, ili 1200€ više nego sedan verzija, a u ponudi je sa 5 paketa opreme koja se zovu Life, Zen, Business, Intens i Initiale Paris. Ulazni model dolazi sa elktronskom ručnom kočnicom, prednji i zadnjim električnim prozorima, dulanom klimom, cruise kontrolom i digitalnim TFT instrumentima. 

Skuplje varijante obuhvataju R-Link 2 sa 8,7 iinča ekranom, a tu je i Driver Aid Pack koji obuhvata cruise kontrolu, safe distance alert sistem, kao i aktivno kočenje. Na Initiale Paris varijanti je dostupna Amethyste Black metalik boja, 19oinčni točkovi i Nappa siva, ili crna koža. 

Renault trenutno nudi Talisman Estate sa dva benzinska motora, TCe 150 i TCe 200, a oba su povezana na sedmostepeni EDC prenos, a tu su i tri dizel modela, dCi 110, koji je povezan na šestostepeni manuelni prenos, ili EDC, dCi 130 na šestostepenom automatiku i dCi 160, koji je dostupan samo na EDC prenosu.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group