Renault Koleos zategao bore

Međunarodni salon automobila u Buenos Airesu možda nije doneo nikakvu značajnu premijeru, ali je sasvim solidno poslužio za predstavljanje već poznatih noviteta i pokojeg blagog redizajna. Svetlost dana u Argentini je tako ugledao i revidirani Renault Koleos, čiji je izgled usklađen s najnovijim identitetom brenda…

Renault Koleos dobio je drugačije lice koje mu donose nova prednja maska, drugačiji branik i velika Renaultova oznaka koja je prisutna na svim novim modelima ovog proizvođača. Uz zategnuto lice Koleos je dobio nove naplatke, nove hromirane lajsne na bokovima automobila i novu smeđu kombinaciju laka.

Unutrašnjost je dobila novu kombinaciju materijala koja ide u korak s novom bojom karoserije, a tu su i sistem provere mrtvog ugla BSW i novi multimedijalni sistem R-Link sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale sedam inča.

Oni zahtevniji mogu u Koleos ubaciti i Bose zvučnike, kameru za vožnju unazad, paljenje automobila bez ključa (kartice) i pomoć pri kretanju na uzbrdici. Kao opcija je dostupan i pogon na svim točkovima. Ono što Renault nije dirao su pogonski agregati koji idu od 2.0-litarskog dizelaša sa 150 KS do 2.5-litarskog benzinca sa 170 konjskih snaga.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group