RENAULT FLUENCE FACELIFT

Kada se na moskovskom sajamu automobila pojavio novi Samsung-ov automobil SM3, bilo je normalno za očekivati da će Renault uskoro predstaviti osveženu verziju svog modela Fluence.

Francuska kompanije se potrudila da izgled novog modela Fluence promeni us kladu sa novom dizajnerskom filozofijom.

Osveženi Renault Fluence je dobio novi prednji branik i novu prednju masku s velikim Renault-ovim znakom. Tu su i nove maglenke i LED dnevna svetla. Dok je prednji deo detaljno preuređen, zadnji je ostao gotovo isti.

Enterijer redizajniranog Renault-a Fluence je identičan onom u modelu Megane. Redizajnirana limuzina dobila je nove instrumente, nove materijale, a tu je i audio sistem sa Bluetooth-om i USB-om, dok će verzije sa bogatijom opremom dolaziti s novim Renault-ovim R-Link multimedijalnim sistemom koji ima ekran osjetljiv na dodir.

Što se palete motora tiče, tu su novi 1.6-litarski benzinac od 115 KS koji je uparen sa X-Tronic CVT automatskim menjačem koji će potrošnju ovog automobila spustiti na 6.4 l/100 km uz emisiju CO2 od 149 g/km. Uz taj motor u ponudi će se naći i dva dCi dizel agregata od 110 i 130 KS.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group