Renault 2017 Espace sa Alpine motorom

Više slika

Više slika

Suptilni redizajn pete generacije Escpace modela nije drastično izmenio izgled ove linije krosover automobila lansirane 2015. godine.

Najvažniji dodatak jeste najnoviji Energy TCe 225 EDC, pogosnki sklop kreiran od strane Renault Sport odseka francuskog brenda, isti motor koji je korišćen na modelu Alpine A110. Međutim, umesto 252 ks koliko poseduje u Alpine modelu, turbo motor zapremine 1,8 litara tjuniran je na 225 ks i 300 Nm obrtnog momenta.

Novi turbo motor zapremine 1,8 litara biće ponuđen sa ekskluzivnim sedmostepenim modelom duplog kvačila. Iz kompanije Renault tvrde da je ovoj mašini potrebno da ubrza njihov model do 100 km/h samo 7,6 sekundi, dok je ekonomičnost goriva u kombinovanim uslovima svedena na 6,8 litara na 100 kilometara.

2017 Renault Espace takođe je dostupan i sa dve dizel jedinice, dCi 130 i dCi 160 motorom uparene sa automatskim menjačima duplog kvačila u ulaznom delu segmenta.

Kompanija Renault je takođe dodala i novu boju, Titanijum sivu, svom eksterijeru, a sa njima dolaze i novi kompleti točkova od 18 i 19 inča. 2017 Espace dobio je i nova prednja sedišta opremljena vazdušnim jastucima i Graded Sable Grey opcije kožnih presvlaka i novi enterijer sa LED svetlima.

Poslednja verzija R-Link 2 informativno zabavnog sistema kompanije Renault, takođe može biti viđena u putničkoj kabini, zajedno sa novim konektivnim karakteristikama Apple CarPlay i Android Auto, My Renault aplikacijama, između ostalih.

Šasija je zadržala svoj 4Control pogon na svim točkovima i adaptivno vešanje koje može obezbediti bolje upravljanje i kvalitet vožnje, održavajući putnike opuštenima i relaksiranim tokom putovanja. Putnička kabina može biti opremljena specifikacijama kao što je dodatna klupa, dizajnirana da podseća na dnevnu sobu koja nudi, pored 7 mesta za sedenje, praktičnost koja je vodeća u klasi.

Renault nudi i posebnu verziju svog novog modela 2017 Espace koji svoju poslednju klupu menja sa dva zasebna sedišta, koja mogu biti podešena, poseduju grejače i podeljena su centralnom konzolom drugog reda koja dolazi u stilu biznis klase.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group