Red Arrow edicija u čast britanske aeroindustrije

Više slika

Više slika

Vožnja bilo kog Aston Martin modela definitivno predstavlja veoma posebno iskustvo...

Smešten u predstavništvu kompanije u Kembridžu i kompletiran od strane Q divizije Aston Martin brenda, Red Arrows edicija Vanquish S modela posvećena je Royal Air Force akrobatskom skvadronu.

Automobil je opremljen posebnom nijansom Eclat Red bojom koja oponaša liveriju eskadrona BAE Hawks otelotvorujući njihov moto. Takođe sadrži bele i plave karbonske detalje, bele dimne tragove na bočnim stranama karoserije, panele krova sa motivima karbonskih vlakana, Union Jack krilnim oznakama i titanijumskim auspuhom.

Unutra se nalaze zeleni fabrički dodaci i reference u vidu pojaseva za vezivanje i pilotskih odela, postave sedišta za katapultiranje i pravi amblemi letačkog tima koji su umetnuti u naslone sedišta. Postoji dosta posebnih detalja u čitavom enterijeru i oni su predstavljeni u vidu trkačkih kaciga, odela, avijatičarskih jakni i skalirane makete modela automobila.

Devet ovih modela će biti u ponudi od strane Aston Martin Cambridge korporacije, od kojih svaki predstavlja po jedan avion iz eskadrona, potpisani od strane njihovih pilota, a deo od ukupne prodaje biće doniran dobrotvornom fondu, koji pomaže bivšim članovima RAF-a i njihovim porodicama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group