Range Rover u vizji kompanije Carbon Motors

Više slika

Više slika

Kompanija Rover eksperimentiše sa terencima još od pedesetih godina prošlog veka...

Range Rover je lansiran tek sedamdesetih i kao izuzetno delo industrijskog dizajna je nazvan Musée du Louvre in Paris. Range Rover je vrlo brzo zaslužio reputaciju ultimativnog vozila za domaću ali i stranu aristokratiju. Carbon Motors je predstavio svoj lični pogled na enterijer ovog već, po svim kriterijumima, klasičnog automobila. Počevši od prilagođenog skeča, tim kompanije Carbon Motors je potpuno izmenio izgled putničke kabine ovog modela.

Unutrašnjost vozila je sada kombinacija kože i tikovine u braon i crnoj boji. U enterijeru se još nalaze i dekorativni braon šavovi koji još više naglašavaju snažan karakter vozila. Svi uredni elelmenti enterijera su kreirani ugljeničnim vlaknima i lakirani elastičnom, otpornom presvlakom. Nebo i stubovi su prekriveni crnom alkantarom i dizajnirani u dekorativnom kroju. Poslednje, ali ne i najmanje bitne elemente predstavljaju držači za čaše takođe kreirani od karbona.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group