Range Rover Evoque 2017 kabriolet

Više slika

Više slika

Range Rover misli da može da uspe gde drugi nisu, pa je predstavio kabriolet verziju svog modela Evoque...

 

Nazvan je "Prvi svetski lusksuzni kompaktni SUV kabriolet", a dolazi na tržište grubo godinu dana posle Nissanovog pokušaja da napravi nešto slično sa CrossCabriolet modelom. 

Bazira se na najuspešnijem modelu Range Rovera i zamenio je model sa troje vrata i njegov tvrdi krov sa automatski krovom od mekanih materijala, koji se spušta za 18 sekundi, a podiže za 21u, na brzinama do 50km/h.

Zbog promena u strukturi i ojačanja A stubova, kao i dodatnih ojačanja, a tu je i težina samog mehanizma krova i roll barova koji su sakriveni, ovaj model je 270kg teži nego model sa tvrdim krovom. I nešto je duži. 

Land Rover će iskoristiti Evoqu kabriolet da predstavi novi 10.2 inča ekran visoke rezolucije, zajedno sa poslednjom generacijom Jaguar Land  Rover infotainment sistema, koji je nazvan inControl Touch Pro. 

Evoque kabiolet će imati premijeru na sajmu u Los Anđelesu naredne nedelje, pre nego što krene u prodaju u Britaniji na proleće naredne godine ssa cenom od 47 500 funti z TD4 HSE Dynamic, a u Americi od sredine sledeće godine sa cenomod 50 475 dolara. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group