Range Rover dobija novu Sport SVR Ultimate Edition seriju

Rad na sledećoj generaciji Range Rover Sport modela uveliko je u toku, ali kompanija nije zaboravila na svoje trenutne modele, predstavljajući novu Range Rover Sport SVR Ultimate Edition liniju...

Stvorena od strane Land Rover Special Vehicle Operations divizije, nova serija automobila dolazi u tri različite boje, uključujući Gloss Maya Blue, Gloss Marl Grey i Satin Ligurian Black. Prve dve su ekskluzivno vezane za Ultimate Edition varijantu i poseduju spektakularnu reflektivnu zaštitnu tehnologiju koja pruža intenzivan odsjaj nalik zvezdi na nebu.

Nevezano sa izabranom bojom, Ulitmate Edition modeli poseduju Narvik Black krov kao i crne Range Rover oznake, sa kontrastnim Fuji White spoljnim linijama. Prvopomenuta nijansa može biti viđena i na prednjim ventilacionim otvorima smeštenim u branicima.

Ostale istaknute karakteristike uključuju haubu od ugljeničnih vlakana i Narvik Black akcente na prednjoj masci, retrovizorima i finišima na poklopcu prtljažnika. Kupci takođe dobijaju 22 inča velike aluminijumske točkove, iza kojih se nalazi visokoperformansni kočioni sistem crnih klešta.

Unikatni stil nastavlja se u enterijeru putničke kabine, gde je SV Bespoke tim ugradio specijalne logoe na B stubove, dodajući crne metalne pedale menjača i osvetljene Ultimate Edition oznake na pragovima. Kupci dobijaju različite opcije za postave sedišta, ali kompanija svima predlaže Ebony i Cirrus enterijer, koji dolazi sa SVR sedištima performansi i Windsor presvlakama od prevrnute i obične kože.

Petolitarska V8 mašina sa super punjenjem prenešena je sa poslednje generacije i omogućuje novoj liniji da isporuči najbrže, najmoćnije i najdinamičnije Land Rover modele ikada proizvedene. Zajvaljujući njegovim 575 ks i 700 Nm obrtnog momenta, Range Rover Sport SVR ubrzava do stotke iz mesta za odličnih 4,3 sekunde i dostiže maksimalnu brzinu od 283 km/h.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition linija javno će debitovati na Salon Privé događaju sledećeg meseca, ali su njeni modeli već dostupni za kupovinu na matičnom tržištu sa cenom od 123.900 funti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group