Ram Rebel Black specijalno izdanje

Više slika

Više slika

Ovo bi i Betmen vozio, sigurni smo...

FCA grupa je shvatila da njihovi kupci kamioneta i SUV modela zaista vole dobra specijalna izdanja. Jeep predstavlja svoje novo specijalno izdanje na svakih nekoliko meseci, a Ram nikako nije izuzetak. Dakle, ovog puta vam predstavljamo sasvim novi Ram Rebel Black specijalno izdanje. Kako samo ime kaže, on je crn, a možete ga poručiti u bilo kojoj boji. Crna u njegovom nazivu opisuje točkove, blatobrane i njegov enterijer, koji su u crnoj boji kako bi se kreirao preteći i smeli izgled. Evo šta na tu temu ima da kaže Džim Morison, direktor Ram u Severnoj Americi:

Majk Menli, direktor Ram i Jeep brendova, misli da ovo novo specijalno izdanje ima potencijal da skrene pažnju na ovaj brend. „Dodavanjem Rebel Black paketa već agresivnom off-road kamionetu će dodatno oslobodioti silu koju Rebel pravi za Ram Truck brend. Ram Rebel je unikatni kamionet pune veličine sa točkovima od 33 inča, vazdušnom suspenzijom i prilagođenim detaljima u enterijeru“, rekao je. Šta vi mislite? Po našem mišljenju, ovo specijalno izdanje nije baš toliko specijalno, posebno ako uzmemo u obzir da Rebel Mojave Sand predstavlja prvi Rebel model sa sasvim crnim enterijerom. Samim tim, crni točkovi nisu baš tako specijalni dodatak.

Kada bismo kupovali specijalno Ram Rebel izdanje, verovatno bismo odabrali onaj model koji je prošle godine dobio tretman Moparom. Ipak, Rebel Black sa 5.7 litarskim HEMI V8 motorom sa 395 KS ne zvuči tako loše.

Dobra vest je da ovaj paket za estetsko unapređenje vozila nije tako skupocen. Rebel će vas koštati 43.320 dolara za standardnu verziju, dok Rebel Black košta 45.590 dolara. Ovaj kamionet će imati svoj zvanični debi na ovogodišnjem auto sajmu u Detroitu, a za kupovinu će biti dostupan od marta meseca.

Možemo slobodno očekivati nekoliko noviteta i specijalnih izdanja ove godine, ali nijedan od njih verovatno neće biti u prilici da pobedi Rebel TRX koncept. Ipak, možemio da se nadamo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group