PSA grupacija predstavlja nove linije transportnih vozila

PSA grupacija nedavno je preuzela veći deo GM evropskih operacija, apsorbujući zajedno sa njima Opel i Vauxhall brendove...

Uzimajući u obzir koliko je generalno potrebno za razvijanje novih vozila, veoma je lako videti kako godine prolaze dok jedan od francuskih brendova proširi svoju ponudu. Međutim, jedan model je već u pripremi.

U pitanju je komercijlano vozilo koje će se prodavati u izvedbi Peugeot brenda kao Partner, od strane kompanije Citroen kao Berlingo, dok će Opel i Vauxhall deliti ime Combo. Već smo do sada videli svaku putničku konfiguraciju ovih modela, ali vreme je da vidimo njihove transportne varijante takođe.

Iako svaki od ovih brendiranih modela poseduje drugačiju karoseriju, bazni parametri im ostaju isti. Svaki posebni kombi dostupan je u dve veličine, od 4,4 metra ili 4,75, ali i dve konfiguracije putničke kabine.

Ovi modeli takođe će biti ponuđeni u benzinskim i dizel varijantama, koje će varirati od 75 do 130 ks, moći će da vuku oko jedne tone i ponesu oko 4,400 litara u svom tovarnom prostoru. Uprkos njihovoj utilitarnoj poziciji, kombiji su opremljeni poslednjim informativno zabavnim sistemom, vozačkim asistencijama i bezbednosnim tehnologijama jednog od najvećih proizvođača u Evropi.

Peugeot Partner i Citroën Berlingo pojaviće se u ovlašćenim predstavništvima kao treća generacija nekih od najpopularnijih lakih komercijalnih vozila na evropskom tržištu. Opel Combo će stići u svojoj petoj reinterpretaciji i zameniće model koji nije kreiran od strane GM brenda, koji poseduje svoju bazu na Chevy City Express varijanti kompanije Nissan, već su za njega zaduženi ljudi iz Fiat Chrysler Automobiles grupacije, a on će se prodavati u verzijama Fat Doblo/Ram ProMaster City i biće zadužen za dodatno učvršćivanje veza između ovih globalnih proizvođača komercijalnih vozila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group