Prvi zvanični rendering proizvodnog modela M8

Više slika

Više slika

Nedavno ste mogli da vidite brojne ilustracije i renderinge koji su nastali kao prethodnica proizvodnom modelu BMW M8 u proizvodnoj varijanti, ali kao što je sada poznato te fotografije su bile preterano optimistične...

Fotografija modela bez ikakve kamuflaže, koju vidite u našoj galeriji, predstavlja rendering sa oficijalnog sajta kompanije BMW i verovatno nam dolazi kao najrealističniji prikaz novog M8 automobila, a uprkos jasnim, ali suptilnim vizuelnim modifikacijama koje ga odvajaju od 8-Series koncept modela, jasno je da mašina i dalje izgleda veoma impresivno.  

Verovatno najznačajnije modifikacije dolaze na prednjoj strani gde je velika i oštara mreža hladnjaka koncept modela zamenjena suptilnijim dizajnom koji je bliži masci poslednjeg M5 automobila. Ova M automobil je, naravno, finiširan u crnoj boji.

Ostale modifikacije uključuju novi branik kompletiran sa velikim usisnicima vazduha koje možete očekivati od dolazećeg opsega i njegovih vrhunskih modela. Hauba je takođe skraćena i postavljena kako bi smestila farove većih dimenzija. Finalne promene uključuju brave na vratima, veće bočne retrovizore, crne točkove i nove bočne pragove.

Kompanija BMW i dalje mora da javno potvrdi koji motor će biti smešten u proizvodni model M8. Međutim, naša intuicija nas navodi na V8 jedinicu sa 4,4 litre zapremine i dva turbo punjenja iz modela M5 koji kao standard proizvodi 600 ks i trenutno pruža mogućnost Mercedes-AMG S63 Coupe modelu da pruža svojim vlasnicima performanse za sve uložene pare.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group