Prvi uvid u modernu reinterpretaciju klasičnog Ferrari 250 GT SWB modela

RLM Group predstavila je prve fotografije ponovo osmišljenog Ferrari 250 GT SWB modela, nazvnog Short Wheelbase...

Ova mašina ne bi trebalo da bude mešana sa Ferrari 250 GTO inspirisanim Squalo modelom koji razvija britanska kompanija GTO Engeneering. Short Wheelbase jedinice brenda RML biće predstavljene ove godine, pre nego što isporuke kupcima startuju sledeće, dok će njihova serija biti sastavljena od trideset modela ukupno.

Kompanija takođe tvrdi da je dizajnirala enterijer svoje linije kako bi pogodovao i viskokim ljudima, uključujući podesivu kolumnu volana radi boljeg prilagođavanja. Ova serja će takođe posedovati i besprekorna sedišta koja mogu biti postavljena kožom ili alkantarom, dok svaki pojedinačni šav i dugme razvijaju dizajneri kompanije RML.

Putnička kabina dolazi sa obiljem modernih karakteristika koje uključuju jedinicu klima uređaja, električne podizače prozora, držače za čaše i različite ostavinske segmente. Ova serija takođe donosi i informativno zabavni sistem, sa Apple CarPlay i Android Auto podrškama, koji može biti sklonjen kompletno i ponovo izbačen iz transmisionog tunela kada god da je za njim ukaže potreba.

Za snagu ovog RML Short Wheelbase modela biće zadužen 5,5 litara veliki V12 motor unutrašnjeg sagorevanja, iz modela Ferrari 550 Maranello, dobar za 478 ks i 586 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica uparena je sa manualnom transmisijom zatvorenog šalthebla, koji snagu šalje na zadnje točkove i omogućuje ubrzanje do stotke za 4,1 sekund i maksimalnu brzinu od 297 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group