Prvi renderi Genesis-a

Hyundai je objavio dva rendera modela Genesis što bi trebalo da znači da uskoro možemo da očekujemo i skoru objavu službenih fotografija i podataka, dok se premijerni nastup očekuje na detroitskom auto salonu naredne godine.



Reč je o modelu koji će najaviti novu eru u dizajnu Hyundaijevih vozila, a inspiracija je svakako konceptni model HCD-14 Genesis, uz određena ublažavanja stylinga za serijsku proizvodnju. Sve u svemu novi Genesis, a i ostali Hyundaijevi modeli, će delovati modernije i dinamičnije. 

Veliki naglasak će biti stavljen na sigurnost putnika pa se od novog Genesisa može očekivati znatan rast čvrstoće šasije kao i bogata sigurnosna oprema među kojom će se nalaziti i tzv. pre-safe sistem.

Ovaj model će biti i prvi u koji će biti ugrađen novi Hyundaijev elektronski nadgledan sistem pogona na sva četiri točka pod nazivom HTRAC kojj će zajedno sa automatski prilagodljivim vešanjem (Advanced Traction Cornering Control) osigurati veću stabilnost automobila. Sigurnost će biti povećana i novom generacijom upravljača (Rack-mounted Motor Driven Electric Power Steering - R-MDPS).

Uskoro bi trebali znati više o ovom modelu i o njegovoj eventualnoj dostupnosti na evropskim tržištima, mada je za to mala verovatnća.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group