Prvi prikazi nove Oktavije RS

Više slika

Više slika

Škoda je napokon pokazala kako će izgledati automobil koji će zvanično predstaviti na sajmu automobila u Ženevi...

Iako nova Oktavija RS nije zvanično predstavljena, kompanija Škoda je pokazala javnosti oficijalne koncept fotografije koje pokazuju digitalnu verziju novog modela. Ono što možemo da primetimo jeste da je nova Oktavija dosta agresivnija i da poseduje karoseriju koja je naglašena sportskim i aerodinamičnim linijama, koje daju ovom vozilu luksuzni i sportski izgled.

U poređenju sa uobičajenim modelom, Octavia RS je orijentisana na performanse i prihvata karoserijski komplet koji se sastoji od agresivnijih branika, zadnjeg spojlera, oštrijih bočnih sajtni i većih točkova.

Spreda, Octavia RS može se pohvaliti većim usisima za vazduh, spliterom i crnom rešetkom, dok na zadnjem delu možemo uočiti otvore na braniku i difuzor bočne strane, i dva auspuha ujedinjena svetlosnom trakom.

Model sa petoro vrata takođe poseduje spojler poklopca prtljažnika. Aerodinamika i sportska linija nastavljaju se i preko vrata i krova i čine da ovaj auto bukvalno plovi po autoputevima i da pritom obezbedi ekonomičnu i udobnu vožnju.

Infomrmacije o motoru i performansama još uvek su nepoznate, kao i izgled enteijera, ali to će sve biti oktriveno 3. marta na poznatom sajmu automobila u Ženevi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group