OSVEŽENI PEUGEOT RCZ COUPE

Najnoviji napad novih i ažuriranih proizvodnih automobila, kao i koncept modela stiže nam iz Peugeot-a koji ide prema pariskom sajmu automobila.

Sada nam predstavlja osveženi model RCZ Coupe za 2013. godinu. Facelift verzija dolazi posle nešto više od dve godine nakon početka prodaje aktuelne verzije u Evropi i donosi neke stilske promene koje su uvek dobrodošle, a to su zamena velike prednje maske sa nekoliko manjih jedinica, zajedno sa novim kućištem prednjeg branika u koji su intergrisana LED dnevna svetla i naravno dolazi sa redizajniranim svetlosnim grupama

Peugeot-ovi dizajneri takođe su uklonili pozadinu logo-a brenda na haubi, a automobil koji vidimo na slikama, vozi se na novom restilizovanom setu točkova.

Vrlo je verovatno da je Francuski proizvođač automobila uradio neke nadogradnje i u enterijeru i eventualno ispod haube, ali ćemo morati da sačekamo detaljnije informacije o tome.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group