Prvi Bugatti Divo modeli stižu i to po ceni od 5.7 miliona dolara

Božić će doći ranije ove godine za nekolicinu odabranih koji su naručili Bugatti Divo jer su prve jedinice hiper-automobila spremne za isporuku širom sveta.

Procedura čekanja za ovaj model ne psotoji ni kod jednog drugog automobila, ali to se očekuje od modela koji košta  5.719.860 dolara, bez poreza.

Pre prvog izlaska na put, zaposleni prekrivaju telo zaštitnim folijom od osam kvadratnih metara, kako bi osigurali da boja autombila bude dugo očuvana. Oni takođe vrše sve potrebne testove i pune automobil vrhunskim uljem kako bi performasne bile na nivou i kako bi zadovoljile očekivanja kupaca.

Kao što se moglo očekivati, Divo preuzima performanse Chiron modela i podiže ih na viši nivo, dok poseduje maksimalnu brzinu koja je ograničena na 380 kilometara na čas. Divo i dalje koristi Chironov 8.0 litarski W16 motor sa četvorostrukim turbopunjačem, koji proizvodi 1.500 konjskih snaga, dok je njegovo telo razvijeno sa performansama i boljim upravljanjem na umu.

Ostaje nam da vidimo ko su srećnici koji su ovo vozilo kupili, jer se to još uvek ne zna.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group