Prve fotografije nove Škode Rapid


Poznata auto kompanija objavila je prve kompjuterski generisane fotografije koje pokazuj kako će izgledati novi Rapid model...

Ovakve fotografije obično ne prikazuju tačan izgled autombila koji tek treba da se predstavi, ali nam mogu pomoći da dobijemo uvid u to kakve će sve novine Škoda uvesti na svoje novo vozilo. Rapid je jedan od najpopularnjih Škoda modela, pa zato smatramo da će se ovaj brend i te kako potruditi da ga što više unapredi i poboljša.

Ono što nam odmah privlači pažnju kada pogledamo ove fotografije jeste agresivni i sportski dizajn karoserije koji je naročito primetan na prednjem delu automobila. Farovi su kockastiji i namršteniji, hauba je oštrija i šira, a prednja maska umanjena ispod koje se nalazi masivni i snažni branik. Slična situacija dešava se i na zadnjem delu vozila gde gepek i branik prate sportsku i agresivnu liniju, dok LED štopovi naglašavaju da se radi o potpuno novom modelu.


Za sada su ove fotografije jedine informacije koje imamo o novom Rapid modelu i iz Škoda kompanije kažu da neće otkrivati mnogo detalja do zvaničnog predstavljanja, tako da trenutno ne znamo kakve će performanse ovog vozila biti, ni koje će agregate ono posedovati. Ipak, srećni smo što smo videli ove fotografije, jer smo sigurni da će novi Rapid imati dosta karakteristika koje su nam ovde predstavljenje.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group