Prve fotografije Nissan Z proto modela

Više slika

Više slika

Napokon možemo videti kako izgleda...

Nissan Z Proto je novi sportski automobil koji predstavlja unapređenje svojih prethodnika. „Nissan ponovo budi sportsku moć sa novim Nissan Z Proto.

Kombinovali smo 50 godina strasti i nasleđa sa modernom tehnologijom da bismo dizajnirali novu generaciju legendarnog sportskog automobila Z “, kaže proizvođač automobila u kratkoj izjavi koja prati video.

Nissan Z Proto predstavljen je u utorak, 15. septembra u 19.30. u Jokohami, Japanu i sada napokon možemo videti kako ovaj auto izgleda. Autombil zaista deluje jako lepo i privlačno i poseduje moderne i sportke linije koje će privući sve tipove vozača.

Nažalost nismo dobili informacije o agregatima, ali očekujte da će imati oko 400 konjskih snaga i da će ga pokretati twin-turbo 3.0-litarskog V6 motor koji dolazi iz Infinitijevih K50 i K60 Red Sport 400 modela.

Nissan će ga ponuditi sa šestostepenim manuelnim ili devetostepenim automatskim menjačem

Svakako, ovo će biti vrlo uzbudljiv model koji će osvežiti Nissan liniju modela za 2021. godinu i koji će nam ponuditi još jedan sportski automobil.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group