Prve fotografije modela Corvette AeroWagen

Gotovo četiri godine otkako je prvi rendering izrađen, pojavile su se prave fotografije novog Chevrolet Corvette Callaway AeroWagen modela.

Svetlo crvena Callaway AeroWagen nedavno je viđena na stazi u Čukavala Dolinini kao deo televizijske reklame namenjene majkama i izgleda gotovo identično kao inicijalni renderinzi ovog automobila.

Deo opšte transformacije predstavlja zadnje vetrobransko staklo Corvette koje je maksimalno žrtvovano u veličini, kako bi se krovna konstrukcija modela produžila što više na zadnji deo. Mali, teško oklopljeni prozor, ugrađen je na mestu gde se linija krova sastavlja sa spojlerom, dok same stranice krova takođe poseduju posebne AeroWagen oznake na sebi.

Sudeći po blogu Corvette, Callaway AeroWagen će oficijalno biti predstavljen u Cacionalnom muzeju ove serije između 27. i 29. aprila ove godine, kao deo godišnje muzejske postavke koju sponzoriše Michelin.

AeroWagen kompakt automobil dizajniran je kako bi se uklopio sa C7 generacijom modela Corvette i njegova cena je 14.990 dolara. Ukoliko novi vlasnik želi da uklopi boju automobila, to će ga koštati dodatnih 2.980 $, dok ostali troškovi iznose 1.995 $, ako se opredeli za opcioni ‘AeroSpoiler’.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group