Prve fotke 2014 BMW X5 M Sport i X5 M50d

Još koliko juče je BMW pustio prve fotografije i preliminarne informacije o novoj generaciji X5 serije. Između ostalih detalja, BMW je rekao da će M paket i M50d performance dizel varijanta biti dostupne, ali to je bilo sve od detalja...

 

Ukoliko vas interesuje kako će X5 M Sport izgledati, kao i X5 M50d, evo prilike da pogledate na prvi fotografijama koje su se pojavile. 

M Sport daje X5 modelu sportskiji izgled i osećaj preko aero kita sa novim branicima, detaljima sa strane i na krovu i 19oinčnim  M Double Spoke alu felnama (opciono 20).

Enterijer je nadograđen sa mnoštvom M elemenata kao što je sportski volan, sportska sedišta i detalji na vratima. Budući kupci će moći da se odluče i za M podesivu suspenziju sa Dynamic Dumper kontrolom.

Ista sportska suspenzija dolazi kao standardna na X5 M50d koji je opremljen s a 3,0 dizelom sa 376ks i 740Nm.

Osmobrzinski automatik je zadužen za prenos snage na sva četiri točka. BMW pominje cifru od 5,3 sekunde za ubrzanje od 0 do 100km/h i maksimalnu brzinu od 250km/h. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group