Prva slika nove Mercedes S klase

Novi model će debitovati tokom druge polovine ove godine…

Prošlog meseca, procurele su slike dugo očekivanog Mercedes S-Class modela i probudile su interesovanje čitavog sveta. Sada, slavni nemački brend ponovo dolazi u centar naše pažnje, predstavljajući prvi zvanični rendering Benza nove generacije.

Ovaj model predstavljen je tokom prve episode “Meet Mercedes Digital”, nove online platforme za komunikaciju, koju će brend koristiti za diskusije o novim projektima i modelima. Prvo osveženje na platformi, koje je emitovano 24.maja, bilo je intervju između Mercedes-Benz novinara, Jasmin Bler, i CEO Daimler brenda, Ola Kaleniusa. Par je sa fanovima brenda podelio mišljenje kompanije o Covid-19 situaciji i ponovnom pokretanju proizvodnje, a potom, pozabavili su se pričom o novom modelu S-Class, kada se do tada neviđeni render pojavio pred našim očima.

Kako nam deluje, novi model će imati uglađene linije po kojima je brend poznat, kao i elegantni crni kolorit. Ipak, on je dobio moderno lice zahvaljujući futurističkom dizajnu farova, koji nadograđuju priču 2020 CLS-Class. Po svemu sudeći, cela priča iz eksterijera se preliva u ultra-moderni enterijer, ako je verovati Kaleniusovom opisu vozila.

Kalenius je takođe izjavio da je relativno skoro pred-proizvodni model testirao na legendarnom nemačkom Autobanu. Tokom tekst vožnje, automobil je imao izuzetno upravljanje pri visokim brzinama, nudeći mirno i tiho iskustvo svima unutar vozačke kabine.

Takođe, saznali smo da će ovaj model zvanično debitovati tokom druge polovine ove godine, dok će njegov električni suparnik biti lansiran kao EQS iduće godine.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group