Proizveden stoti Bugatti Chiron

Proizveden stoti Bugatti Chiron

Bugatti brend proslavlja proizvodnju i dostavu svog stotog Chiron1 modela…

Ove nedelje, automobil je napustio atelje u Bugatti sedištu, gde je proizvodnja 1.500 ovakvih modela otpočela 2016.godine. Stoti Chiron sada ide svom novom vlasniku koji živi na arapskom podneblju, a koji se odlučio za veoma atraktivnu konfiguraciju.

Spoljni deo automobila sastoji se u potpunosti od tamno plavog karbona, koji je po prvi put u ovoj seriji dobio mat finiš. Ikonske Bugatti ivice dobile su italijansku crvenu boju, dok su točkovi zift crne boje, zarad kreiranja prodornog kontrasta.

Enterijer je u potpunosti kreiran od kože, a boja koja dominira je upravo crvena. Cena ovog modela iznosi oko 2.85 miliona evra.

Stefan Vinkelman, predsednik Bugatti Automobiles S.A.S., čestitao je vlasniku: “Stoti Chiron je posebno zadovoljavajući za mene. Dinamičan je i elegantan u istoj meri. Ovaj automobil pokazuje čitavom svetu da mi kao brend proizvodimo individualna remek dela automobilske industrije, koja se ne mogu uporediti sa bilo čim drugim”.

U isto vreme, Vinkelman je izrazio svoj ponos usmeren prema Bugatti timu koji proizvodi ove neverovatne superautomobile sa strašću i profesionalizmom svakoga dana.

Sa popunjenim knjigama narudžbi, proizvodnja Chiron modela ide punom brzinom. Oko sedamdeset automobila napusti prethodno pomenuti atelje na godišnjem nivou, a podsećamo vas, da će ukupno samo 500 ovakvih remek dela biti proizvedeno.

Uz ekskluzivnost koju sa sobom nosi Bugatti Chiron naravno ide i visoka cena koja zasigurno ne smeta svima onima koji ga kupuju jer po toj ceni dobijate mnogo više od automobila - reputaciju, imidž, prepoznatljivost i uživanje u vožnji od bilo koje tačke A, do bilo koje tačke B. Chiron je pravo remek delo automobilske industrije, koje slobodno možemo nazvati umetnošću.

Muški Magazin

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group