Prodaje se polovan Pagani Huayra

Više slika

Više slika

Samo 100 ovakvih automobila postoji na planeti...

Pagani Huaira BC Roadster možda je vodeći hiper automobil italijanskog proizvođača automobila, ali ovaj „standardni“ Huayra Roadster zasigurno izgleda bolje od BC Roadstera sa svim njegovim čudnim aerodinamičkim delovima.

Huayra Roadster u koji gledate je američki model, iako je nejasno samo zbog čega se našao  na tržištu polovnih automobila sa svega 437 km na satu.

Izdvojen na prodaju iz Paganija sa Beverli Hillsa, hiper automobil je završen u „izuzetno retkoj“ šemi mat crne boje Grigio Opaco koja lepo deluje sa krivudavim i agresivnim oblikom Huayre.

Kontrast mat crnoj boji su niz sjajnih dijelova od karbonskih vlakana, uključujući prednji rbranik, aktivne zračne kočnice na haubu i zadnj i spojler, krila i stražnji difuzor. Auto takođe sedi na setu sjajnih crnih felni sa crnim bravama i ima bele kočione čeljusti.

Kabinu krasi najfinija italijanska koža koja je upotpunjena crnim kontrastnim šavovima. Kao i većina drugih modela Huayra, takođe postoji doza sjajnih delova od ugljeničnih vlakana i crno obojenih aluminijumskih akcenata. Nepotrebno je reći da ovaj auto izgleda apsolutno besprekorno.

Pagani je sagradio samo 100 primera Huayra Roadster-a, a ovaj je broj 92. Nije objavljena tražena cena, ali pretpostavlja se da će se prodati po ceni od 2,5 miliona dolara.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group