Prodaje se hermetički sačuvan BMW 740i E38 iz 1997. godine

Više slika

Više slika

Na eBay prodajnom sajtu se zaista svašta može pronaći...

Sigurno ste hiljadu puta videli oglase koji kažu  - prodajem očuvan auto, ko nov, skoro da nikada nije vožen, garažiran i slično. E pa, vlasnik ovog BMW-a, bukvalno nije vozio ovaj automobil koji na odometru ima samo 255 pređenih kilometara.

Međutim, ono što je fascinantno kod ovog BMW-a jeste to što ga je njegov vlasnik čuvao u hermetičkoj komori. On je želeo da izbegne bilo kakav uticaj vazduha i prašine na ovaj auto, pa ga je ubacio u plastičnu komoru iz koje je kasnije isisao vazduh. To je dovelo to toga da ovo bude najočuvaniji originalni primerak 740i E38 modela na svetu.

Vlasnik ovog auta odlučio je da više ne želi da se brine o ovom starkelji, pa je odlučio da ga proda. Zbog neverovatnog stanja u kojem se nalazi, on je stavio cenu od 50.700 dolara. Automobil još uvek nije prodat, ali pojavilo se mnogo zainteresovanih kupaca, tako da očekujemo da  će sa oglasa nestati u roku od nekoliko dana.

Pogledajte galeriju ako hoćete da vidite kako izgleda auto koji je hermetički čuvan.

Foto: https://www.ebay.de/

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group