Prodaje se BMW Pola Vokera

Ovakav primerak se retko viđa...

Pol Voker je glumac koji je tragično poginuo pre 7 godina. On je svetsku slavu postigao zahvaljujući “Fast and Furious” filmskoj franšizi u kojoj je glumio detektiva i uličnog trkača, Brajan Okonera. Pol je poginuo vozeći se u novom Porsche automobilu kada se vraćao sa jedne dobrotvorne manifestacije koju je organizovao.

Njegova smrt šokirala je mnoge i potresla sve njegove fanove, jer je Pol polako postajao jedan od najuspešnijih i najpopularnijih mladih glumaca.

Njegovi najbliži kažu da nije slučajnost što je on glumio u filmovima u kojima su fokus trke. On je obožavao automobile i auto-moto sportove i posedovao je ogromnu kolekciju vozila koja mu je bila sve na svetu.

Jedan njegov automobil sada se našao na aukciji, a reč je o BMW E30 M3 modelu iz 1991. godine. Automobil je neverovatno očuvan i prešao je svega 21,320 km što ga čini bukvalno novim.Boja je osvežena i ispolirana, a unutrašnjost je netaknuta.

Početna cena automobila je 150.000 dolara, ali se pretpostvlja da će on biti prodat za mnogo više.

Pogledajte galeriju:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group