Procurele slike nove Serije 4

Evo kako će izgledati nova Bembara...

BMW je zvanično potvrdio da će potpuno nova Serija 4 Coupe dobiti svoju digitalnu premijeru ovog utorka, 2. juna 2020. Međutim, slike iz kataloga uspele su da se nađu na internetu pre premijere.

Kao i poslednja Serija 3,  Serija 4 se takođe zasniva na CLAR platformi, a ceo svoj asortiman motora deli sa svojim praktičnijim bratom. Međutim, BMW tvrdi da je šasija serije 4 podešena da pruža znatno bolje performanse, a istovremeno nudi „odličan“ nivo komfora pri svakodnevnim aktivnostima i dugim putovanjima zahvaljujući dvostranoj prednjoj osovini opruga i pet-konfiguracija zadnje osovine.

Osim uobičajenih benzinskih i dizelskih agregata sa četiri i šest cilindara, kupe iz Serije 4 mogao bi dobiti i PHEV verziju. Onda je tu i M4 varijanta, koja će pozajmiti X3 M i X4 M 3,0-litarski šestocilindrični motor.

Što se tiče unutrašnjosti Serije 4, odlikuje se istim dizajnom i izgledom komandne table  kao i Serija 3, što znači da poseduje podešavanje sa dvostrukim ekranom, centralne ventilacione otvore i trokraki sportski volan.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group