Procurela slika novog Lamborghini STO modela

Nekoliko sati pre zvaničnog predstavljanja, slika novog modela pojavila se na internetu...

Ovu sliku je prvu podelila “H.R. Owen Lamborghini“ stranica na Instagramu i od tada se pojavljuje na drugim auto portalima i stranicama.

Kao što špijunski snimci i zvanične slike pokazuju, Huracan STO je najnovija, ograničena verzija, usredsređena na varijantu superautomobila sa srednje pozicioniranim V10 motorom. Ovaj auto posebno je kreiran za trkačku stazu, tako da očekujemo i propratnu opremu koja će sa njim doći.

Na prednjoj strani Huracan STO nalazi se revidirana rešetka, preoblikovani usisnici za vazduh i istaknuti aerodinamični element obojen narandžastom bojom. Automobil takođe ima karakterističnu haubu sa velikim usisima za vazduh, baš kao i trkački automobil na kojem je zasnovan. Na drugim mestima možemo videti da je automobil opremljen sjajnim crnim točkovima i produženim bočnim sajtnama.

Tehničke specifikacije automobila ostaju nejasne. Međutim, očekujemo da će biti malo lakši od standardnog Huracana, a da će istovremeno imati koristi od nekih nadogradnji na 5.2-litarskom V10 motoru.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group